Malownicza, górzysta i sielska Suwalszczyzna - północno wschodnia część Podlasia. To tu zlokalizowane jest nasze miejsce na ziemi. Mało jeszcze odkryta, terenowo dostępna dla wielu środków lokomocji (samochód, rower, narty buegowe i zjazdowe, sanie, sanki, hulajnogi). To tu rozwijamy swoje pasje: pieczemy prawdziwy chleb na zakwasie, chodujemy najszczęśliwsze kury (Krysia, Chuda, Gruba, Ciekawska, Beatka i Bożenka), pieczemy aromatyczne ciasto na ogniu nazwane jeszcze przez królowa Bonę - Sękaczem. Wędzimy mięsiwo tak jak za dawnych lat - tylko dymem z drzew owocowych pozyskanych ze starych sadów. U nas proces wędzenia trwa ok 12 godzin, ale jak mówią jak już się doczekasz to chcesz więcej. Robimy konfitury, kisimy co się da - ogórki i kapustę, czosnek, marchewkę i pietruszkę (wszystko z własnych ogrodów). Pytają kiedy macie na to czas - odpowiadamy: w międzyczasie :) Chętnie gościmy wędrowców i podróżnych racząc ich kromką chleba lub aromatyczną herbatą z rokitnikiem i pigwą.
Produkty wysyłamy także w Polskę -przesyłamy kawałek naszego Świata. Produkty aby były maksymalnie świeże, robimy tylko na wcześniejsze zamówienie.